Waar staat Breba voor?

Breba is een ontwikkelaar en investeerder die zich toelegt op vernieuwbouwprojecten en studentenhuisvesting in Leuven en Mechelen. Door ons te concentreren op deze regio's kennen we de markt er door en door en heeft ze geen geheimen meer voor ons.

We zijn een gedreven en ambitieus team van doorgewinterde professionals met ervaring in de verschillende segmenten van vastgoed.
Breba kiest bewust voor een compacte en bekwame organisatie die kort op de bal speelt.
We staan voor een no-nonsense aanpak en een goede relatie met onze klanten is voor ons essentieel.

Ons streefdoel?
Dé referentie zijn op vlak van kwalitatieve studentenhuisvesting en investeringsvastgoed in Mechelen en Leuven.

150 units in
ontwikkeling

Regio's
Mechelen & Leuven

rechtstreeks contact
met de eigenaars

Bart Vandergucht

Zaakvoerder

Bart zette zijn eerste stappen in het vastgoed tijdens zijn studies Handelswetenschappen aan KUL.
Wat begon met de aankoop van een eerste studio, evolueerde tot het herontwikkelen van een kleinschalige residentie bij het afstuderen.
Hij koppelt jeugdig enthousiasme aan zijn passie voor vastgoed.

Giovanni Pignoloni

Giovanni heeft de meeste ervaring binnen het team en zet de grote lijnen uit. Doorheen een succesvolle carrière in de autosector investeerde hij in vastgoed en na verloop van tijd besloot hij zich hier volledig op te focussen. Hij bouwde een diverse vastgoedportefeuille uit met onder andere verschillende studentenhuizen, magazijnen, appartementsgebouwen en winkels te Leuven en Mechelen.

Vagif Nasirov

Vagif ontwikkelde tijdens zijn studies een gezonde interesse voor vastgoed. Hij begeleidde reeds op jonge leeftijd verschillende werven en timmerde al doende aan zijn weg. Als burgerlijk ingenieur koppelt hij kennis aan ervaring en zorgt binnen het team van Breba voor een vlotte, feilloze organisatie en opvolging van alle werven, van start tot oplevering.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info